Ledig tjänst: Innesäljare/Kundtjänst

Vill du bli en
del av familjen?

Bergstrands Kafferosteri söker en sprudlande böna som är lösningsorienterad, gillar att sälja, är serviceinriktad och njuter av en riktigt god kopp kaffe eller te.

Om Bergstrands

Bergstrands Kafferosteri grundades år 1891 i Göteborg. Idag är vi Sveriges äldsta kafferostare och tehandlare som passionerat rostar vidare av fjärde och femte generationen i familjen. Vi är den perfekta balansen mellan Micro- och Macrorosteri. Stora utan att bli mainstream, små utan att bli opålitliga. Vi kan garantera leverans- och smaksäkerhet, kvalitet och service utan att tappa personlig touch, unikitet och fingertoppskänsla. I Sverige är vi den enda kaffeleverantör som kan kombinera dessa två världar. Kaffets Håkan Hellström. Med näsan i koppen, glimten i ögat och blicken mot hållbarheten skapar vi framtid för bönder, rostare och finsmakare.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare på Bergstrands Kafferosteri kommer du att ha ett övergripande ansvar för vår kundtjänst.

Du fungerar som våra utesäljares förlängda arm inne på kontoret och sköter den dagliga orderläggningen, fakturerar och styr upp leveranser. För våra kunder är du en viktig kunskapspartner inom både kaffe, te och övriga produkter. Vi ser gärna att du är mycket lösningsorienterad och duktig på att hjälpa våra kunder med sista minuten-lösningar när det behövs. Som innesäljare får du ta hand om den befintliga kundbasen och det är viktigt att du är mån om att skapa långsiktiga och nära relationer med våra kunder.
Du är helt enkelt spindeln i nätet som håller koll på både kunder och våra anställda.

Vi söker

Vi söker dig med sprudlande energi som på ett charmigt sätt bemöter våra kunder, medarbetare och leverantörer. Vi ser gärna att du är driven, initiativrik, strukturerad och har ett stort intresse av att lära dig nya saker. Du brinner för service, sälj och är nyfiken på dina medmänniskor. Vi hoppas även att du öppen för nya smaker och inte är rädd att pröva dig fram.

Ett stort plus i kanten är om du tidigare arbetat med affärssystemet Pyramid och har goda kunskaper i Microsoft Office och Outlook. Viktigt är att du kan hålla en glad och god ton på svenska och engelska i både tal och skrift.

Skicka CV och personligt brev till fannie@bergstrands.se
Vi ser fram emot att höra från dig!