Utbildningar

Den kärlek vi lägger ner på vår produkt från böna hela vägen till kopp är enorm. Utan händer som varsamt behandlar vår förädlade produkt med kunskap och kaffekänsla blir inte smakresultatet rättvisande denna kärlek. För att maximera möjligheten att ni får riktigt nöjda kunder står vi redo att dela med oss av vår expertis och erfarenhet.

Sen tycker vi att det är kul också! Faktum är att vi trivs som bäst med ett showroom fullt av folk, ångkranar som skriker och kaffe som flyger. Våra utbildningar är främst till för våra kunder men om ni skall ha ett jippo eller vill hitta på något kul är ni välkomna med er förfrågan!

_KON0831

Barista Basic

Grundläggande genomgång av bryggmetoder kvarn, maskin, rengöring, espresso och mjölkskumning. Efter denna utbildning har i en god grund för fortsatt utveckling och kan servera de allra vanligaste kaffeprodukterna utan att skämmas.

Tidsåtgång: ca. 2h

Barista Advanced

Behärskar ni grunderna och är allvarliga med nästa steg i er utveckling är detta något för er. Nu snackar vi latte art i världsklass och kvarnjustering på mikroskopsnivå.

Tidsåtgång: ca. 2h

TE

Här förklarar vi kemin bakom vattentemperaturer, går igenom de olika ursprungens karaktär och vad som skiljer dust från pyramid cut och whole leafs.

Tidsåtgång: ca. 1h

Kalla drycker

När växterna står i full blom och solen gassar kan det vara gott att variera den vanliga bryggen med en kylig bekant. Lär er hur man levererar en garanterat uppskattad islatte, frappuccino och få inspiration till andra kylda drycker.

Tidsåtgång: ca. 1h

Råkaffe, rostning och koppning

Här går vi igenom rostningsprocess, vad som händer med smakerna i processen och hur vi tänker när vi blandar vårt kaffe. Vi koppar en bred variation av ursprung och processtekniker och ni kommer definitivt att lämna oss med en vidgad horisont.

Tidsåtgång: ca. 2h