CoLab – som private label fast bättre

Du har varumärket eller idén – vi har kaffekunskap, förpackningslösningen och produktionskapacitet. Efter 130 år i branschen kan vi kaffe. Vi har även ett toppmodernt rosteri där flexibilitet, korta ledtider och snabba leveranser är riktmärken. Vi garanterar produktsäkerhet genom vår FSSC certifiering och självklart är vi godkända av KRAV för ekologisk produktion. Arbeta tillsammans med våra kaffespecialister för att översätta dina idéer till produkter för marknaden. Vår kvalitetsledning övervakar hela produktionsprocessen.

Vi tillverkar allt från 2,5 kg upp till 50 000kg med ditt varumärke eller din egen kaffeblandning.

SMALL från 2,5kg

Pappfärgad halvtryckt påse om 250g bryggmalet kaffe. Ni skickar design på etikett, vi trycker ut*, ni klistrar på. Lätt som en plätt!

(*startkostnad 495:- / etikett)

MEDIUM från 320kg

Här kan ni själva välja bland de bönor och material vi har hemma, förpackningsstorlek, om det skall vara bönor eller malet m.m. Lite längre ledtider men mycket mer personligt.

LARGE från 5000kg / år

I detta segment finns möjlighet att designa ert egna material och kanske t.o.m. den kartong det levereras i. Många möjligheter, få begränsningar!

Några av våra CoLabs

Ni hittar våra CoLabs i alla möjliga brancher. Från det mysiga caféet till det internationella varumärket. Tveka inte att kontakta oss för mer information och förhoppningsvis en trevlig pratstund!

Våra certifieringar

Vi erbjuder kaffe som är certifierat ekologiskt, KRAV, Fairtrade och Rainforest Alliance. Ibland kan det finnas vissa begränsningar beroende på vilken del av världen kaffet kommer ifrån men generellt står det er fritt att välja.