Kontakt

I Göteborg hittar ni vårt rosteri och en klar majoritet av våra goa medarbetare men faktum är att ni kan hitta oss från Hässleholm i söder till Luleå i norr. I Stockholm, där har vi till och med ett showroom! Vad som är upp och ner eller fram och bak diskuteras ständigt och svaret varier med den lokala väderprognosen. Oavsett var ni befinner er, är ni alltid välkomna att höra av er!

Slå en pling
031 – 511 178

Lägg en order
order@bergstrands.se

Ställ en fråga
info@bergstrands.se

Besöksadresser

Besöksadress Göteborg
Bergstrands Kafferosteri
Bessemergatan 4
417 07 Göteborg

Besöksadress Stockholm
Bergstrands Kafferosteri
St. Paulsgatan 22
118 48 Stockholm

Familjen

Claes Myrén

Claes Myrén 

VD

Claes har med stark hand styrt rosteriet sedan 90-talet. Ingen kan Bergstrands innan och utan lika bra som Claes. Fråga honom vad som helst – när som helst och han har svaret. Det är också Claes du vill prata med om vill reflektera över livet, kärleken eller stora affärer.

Gisela Myrén 

Ekonomi & Administration

Gisela är Claes trygga och kontrollerade högra hand. Gisela (eller ”kaffegia” som vi kallar henne) har varit verksam i bolaget sedan tidigt 90-tal och sköter idag all ekonomi.

Fannie Myrén 

Marknad

Fannie är 5:e generationen kaffeböna och spindeln i nätet, operativt är hon även Claes högra hand. Fannie har fokus på marknad men gör allt och mycket till. Har en extra kärlek till TEArs och hunden Betty.

Emil Myrén 

Kvailté & Import

Emil är 5:e generation med näsa för kaffe. Han har spenderat många timmar i produktionen och bakom rostmaskinen. Fokus ligger nu på att säkerställa kvalitén på kaffet och inköp.

Försäljning

Mattias Sahlin 

Försäljningschef

Mattias har varit en del av familjen sedan 2008. Idag ansvarar han för större affärer och coachar vårt säljteam. Mattias är även rosteriets padelproffs, tveka inte på att bjuda upp till match!

Ida Jönsson 

Säljansvarig te- & kaffebutiker

Vårt Norrländska yrväder är rosteriets friska fläkt! Ida ansvarar för te- och kaffebutiker och älskar allt som har med smak att göra. Vill du ha en ny tesort eller eftersöker unikt kaffe är det Ida du skall prata med!

Håkan Simonsson

Säljansvarig Syd

Håkan är ansvarig för all försäljning söderut. Han har en förkärlek till Moomin och är även en teknisk fena. Strular maskinen vet vi att Håkan har en lösning på allt!

Paulina Baekke

Säljansvarig Väst

Paulina är Bergstrands friska fläkt. Du kanske känner igen henne då hon i flera år har huserat på några av Göteborgs bästa restauranger. Paulina är ansvarig säljare i Göteborg men tar sig även en bit norr och söder om Göteborg. Vill du utmana Paulina? Boka en padelbana!

Cecilia ”Cian” Molitor

Ekonomi & Fakturahantering

Cecilia (eller Cian som vi kallar henne) har örnkoll på alla fakturor som lämnar rosteriet. Hon är noggrann som få och kan Bergstrands utan och innan. Har ni några frågor gällande fakturor är det henne ni hör av er till.

Maria ”Mimmi” Leimer 

Order & Kundsupport

Mimmi är Bergstrands högra hand och stöttar alla i vått och torrt. Hon är personen som kvittrar på andra sidan linjen när du ringer till växeln. Vill du lägga en order eller spåra ett gods är det henne du ringer!

David ”davvantoung” Sahlin 

Säljansvarig Stockholm

David är vår göteborgsböna som flyttat med familj till Stockholm. David tillsammans med Robin utgår från vårt showroom på St Paulsgatan och ansvarar för restauranger och office kunder. David utmanas gärna i padel som avrundas med en kopp kaffe.

Robin Haldert

Säljansvarig Stockholm

Robin är vår första stockholmare i kaffefamiljen. En frisk fläkt som härjat i Stockholms innersta kretsar, har en förkärlek för att fota och är en jäkel på (kaffe)drinkar! Robin tillsammans med David håller ställningen i vårt showroom på St. Paulsgatan.

Gabriella ”Gabbi” Davidsson Alves

Marknad

Gabriella flög in i gänget, nyexaminerad, taggad och redo att ta tag i Bergstrands marknad och vara Fannies högra hand. Tack vare rekommendationer lyckades vi värva över Gabriella från hennes praktik, vi vägrade att släppa taget om henne då hon tidigt kändes som en i kaffefamiljen. Det är Gabriella ni skall kontakta om ni har roliga event, tankar eller idéer som ni vill bolla och utveckla.

Kristoffer Söderholm

Säljansvarig väst

Kristoffer är säljaren som härjat i restaurangbranschen och kastade sig raka vägen in i kaffevärlden. Kristoffer charmar de flesta och även han en jäkel på padel. Tack vare hans år bakom diverse barer är han en stjärna på drinkar och smaker. Hugg Kristoffer om och när ni öppnar restaurang, café, krog eller bara ett gött ställe inom Göteborg så hjälper han er på stört!

Produktion & Lager

Det är produktionen och lagret som ser till att hjärtat i kaffefamiljen pumpar. Utan dom hade rosteriet inte levt. Produktionen och lagret ligger under ett och samma tak, vi ser att kaffet rostas, packas och skickas ut i tryggt förvar till alla våra kunder.

Moodmanagers

Betty Beelzeub Myrén

Barista Betty

Betty, även kallad Bettan, är mest känd för att stå och hoppa bredvid espressomaskinerna – något säljarna älskar att show off med. En ganska svårflörtade donna som styr och ställer på rosteriet. Hänger vid Fannies sida, gärna på en hög stol intill för att hålla bra koll på de övriga fyrbenta.

Lucifer Myrén 

Gammal i gemet

Lucifer är rosteriets äldsta mest trofasta kollega. Han må vara liten men otroligt tuff. Härjat på rosteriet sedan valp, älskar numera att ligga och dra sig på kontoret hos Gisela. Tackar inte nej till att kasta bol, gärna i flera timmar!

Douglas Myrén

Rosteriets välkomstkommitté

Douglas är rosteriets senaste tillskott, tillika Claes 60 års present! Han är rosteriets gladaste kollega och tackar aldrig nej till att säga hej och vara centrumets mittpunkt. Älskar att hälsa alla våra besökare välkomna!