v.28-31 har vi telefontid mellan 08.30-12.00. Det går också bra att maila in order precis som vanligt till order@bergtsrands.se

Kontakt

I Göteborg hittar ni vårt rosteri och en klar majoritet av våra goa medarbetare men faktum är att ni kan hitta oss från Hässleholm i söder till Luleå i norr. I Stockholm, där har vi till och med ett showroom! Vad som är upp och ner eller fram och bak diskuteras ständigt och svaret varier med den lokala väderprognosen. Oavsett var ni befinner er, är ni alltid välkomna att höra av er!

Slå en pling
031 – 511 178

Lägg en order
order@bergstrands.se

Ställ en fråga
info@bergstrands.se

Besöksadresser

Besöksadress Göteborg
Bergstrands Kafferosteri
Bessemergatan 4
417 07 Göteborg

Besöksadress Stockholm
Bergstrands Kafferosteri
Bergsundsgatan 6
117 37 Stockholm

Familjen

Claes Myrén

Claes Myrén 

Vaktmästare, fd VD

Claes har med stark hand styrt rosteriet sedan tidigt 90-talet men har nu lämnat över rodret till dottern Fannie. Claes kan Bergstrands innan och utan, fråga honom vad som helst – när som helst och han har svaret. Det är också Claes du vill prata med om vill reflektera över livet, kärleken eller stora affärer.

Fannie Myrén 

VD

Fannie är 5:e generationen kaffeböna och spindeln i nätet. Fannie har sedan flera år varit Claes högra hand och styr nu rosteriet tillsammans med övriga familjemedlemmar rosteriet. Hon har en extra kärlek till TEArs och hunden Betty.

Emil Myrén 

Inköpsansarig

Emil är 5:e generation med näsa för kaffe. Han har spenderat många timmar i produktionen och bakom rostmaskinen. Fokus ligger nu på att säkerställa kvalitén på kaffet och inköp.

 

Försäljning

Mattias Sahlin 

Försäljningschef

Mattias har varit en del av familjen sedan 2008. Idag ansvarar han för större affärer och coachar vårt säljteam. Mattias är även rosteriets padelproffs, tveka inte på att bjuda upp till match!

Ida Jönsson 

Säljansvarig te- & kaffebutiker

Vårt Norrländska yrväder är rosteriets friska fläkt! Ida ansvarar för te- och kaffebutiker och älskar allt som har med smak att göra. Vill du ha en ny tesort eller eftersöker unikt kaffe är det Ida du skall prata med!

Håkan Simonsson

Säljansvarig Syd

Håkan är ansvarig för all försäljning söderut. Han har en förkärlek till Moomin och är även en teknisk fena. Strular maskinen vet vi att Håkan har en lösning på allt!

Cecilia ”Cian” Molitor

Ekonomi & Fakturahantering

Cecilia (eller Cian som vi kallar henne) har örnkoll på alla fakturor som lämnar rosteriet. Hon är noggrann som få och kan Bergstrands utan och innan. Har ni några frågor gällande fakturor är det henne ni hör av er till.

Maria ”Mimmi” Leimer 

Order & Kundsupport

Mimmi är Bergstrands högra hand och stöttar alla i vått och torrt. Vill du lägga en order eller spåra ett gods är det henne du ringer!

 

David ”davvantoung” Sahlin 

Säljansvarig Stockholm

David är vår göteborgsböna som flyttat med familj till Stockholm. David tillsammans med Robin utgår från vårt showroom i Hornstull och ansvarar för restauranger och office kunder. David utmanas gärna i padel som avrundas med en kopp kaffe.

Robin Haldert

Säljansvarig Stockholm

Robin är vår första stockholmare i kaffefamiljen. En frisk fläkt som härjat i Stockholms innersta kretsar, har en förkärlek för att fota och är en jäkel på (kaffe)drinkar! Robin tillsammans med David håller ställningen i vårt showroom i Hornstull.

Produktion & lager

Claes-Göran

Produktionschef

Claes-Göran, också känd som CG är produktionens räddare. Med sina dryga trettio år vid rostmaskinen finns det ingenting han inte löser. Han kan Bergstrands utan och innan och står alltid redo att dra igång nästa rost!

Joakim

Lageransvarig & Logistik

Joakim, också kallad Jocke är den som har stenkoll på varenda hyllplats på lagret och att alla ordrar packas och skickas på bästa möjliga sätt. Det är heller inte ovanligt att se honom susa förbi i trucken i full färd med att fylla på råkaffe!

Dan

Lager & Logistik

Dan, eller Danne har varit hos oss i nära trettio år. Han har många roliga minnen och historier att berätta. Tillsammans med Jocke ser han till att våra kunder får sina varor så snabb det bara går. Här har ni mannen som gillar ordning och reda!

John

Produktion & Maskinoperatör

John tar hand om våra packmaskiner med varm hand och ser till att rätt kaffe får rätt emballage. I ur och skur kommer han susande på sin cykel redo att se till så att allt flyter!

Angelica

Maskinoperatör & Produktion

Angelica, eller Angie som vi kallar henne är vår värmländska stjärna som skiner i kapp med Sola i Karlstad. Hon håller ordning och reda på lagret och  när hon inte kör maskiner hittar du henne vid espressomaskinen där hon gör rosteriets godaste vaniljlatte!

Betty Beelzeub Myrén

Barista Betty

Betty, även kallad Bettan, är mest känd för att stå och hoppa bredvid espressomaskinerna – något säljarna älskar att show off med. En ganska svårflörtade donna som styr och ställer på rosteriet. Hänger vid Fannies sida, gärna på en hög stol intill för att hålla bra koll på de övriga fyrbenta.

Lucifer Myrén 

Gammal i gemet

Lucifer är rosteriets äldsta mest trofasta kollega. Han må vara liten men otroligt tuff. Härjat på rosteriet sedan valp, älskar numera att ligga och dra sig på kontoret hos Gisela. Tackar inte nej till att kasta bol, gärna i flera timmar!

Douglas Myrén

Rosteriets välkomstkommitté

Douglas är rosteriets senaste tillskott, tillika Claes 60 års present! Han är rosteriets gladaste kollega och tackar aldrig nej till att säga hej och vara centrumets mittpunkt. Älskar att hälsa alla våra besökare välkomna!