Utrustning & Service

Vi erbjuder ett brett utbud av maskiner där vi utgår från ett koncept vi kallar SMALL, MEDIUM & LARGE.  Inom varje kategori finner Ni med vår hjälp, en lämplig maskinlösning som passat just er verksamhet. En ny espressomaskin eller kaffebryggare är en viktig men ibland kostsam pusselbit i steget mot den där utsökta espresson eller kaffet. Vår kunniga personal guidar er rätt. Köp, leasa eller hyr din utrustning via oss.
Vi jobbar med några av världens största och bästa tillverkare av utrustning vars utrustning vi prövat under riktigt lång tid. För att säkerställa en god och jämn kaffekvalité, är rengöring och service helt avgörande. Utrustningen skall hållas hel och ren. Det mesta sköter man som kund själv med daglig rengöring och allmän skötsel, men ibland kan ett större serviceingrepp behövas och då finns vi där och hjälper till. Vi jobbar med servicepartners från Malmö i söder till Luleå i Norr och kan serva marknadens alla maskinfabrikat.

Några utvalda maskiner Se hela vårt sortiment

Espressomaskiner

Espressokvarnar

Bryggare

Hittar du eller hittar du inte vad du söker? Oavsett är du alltid välkommen att kontakta oss!

Passion, kunskap & produktion

Hos Bergstrands Kafferosteri finns allt under samma tak – både lager och produktion. I det toppmoderna rosteriet kombineras det bästa av gamla traditioner med den senaste tekniken. Här väljer vi noga mellan olika sorters råkaffe och provar oss fram till de bästa smakerna. För kaffe är ett hantverk – utan passion och kunskap hade vi aldrig kommit dit vi är idag. Vi har ett brett sortiment av specialkaffe, och vår vision är att koppen ska smaka lika bra varje dag. Du hittar vårt kaffe hos de baristas, krögare och butiker som bara nöjer sig med den allra bästa kvaliteten.