Espressomaskiner & Kvarnar

Efter tusentals tester vet vi att nyckeln till en riktigt god och smakrik espresso ligger i kärleken mellan människa, böna, maskin och kvarn. Det är en av anledningarna till att vi har valt att jobba med en av världens bästa tillverkare av espressomaskiner, Italienska Astoria.

Vi erbjuder espressomaskiner för alla typer av behov, stora som små. Kom och hälsa på oss så kan vi tillsammans hitta en maskin och kvarn som passar just dig och din verksamhet!

Några utvalda Se hela vårt sortiment

Passion, kunskap & produktion

Hos Bergstrands Kafferosteri finns allt under samma tak – både lager och produktion. I det toppmoderna rosteriet kombineras det bästa av gamla traditioner med den senaste tekniken. Här väljer vi noga mellan olika sorters råkaffe och provar oss fram till de bästa smakerna. För kaffe är ett hantverk – utan passion och kunskap hade vi aldrig kommit dit vi är idag. Vi har ett brett sortiment av specialkaffe, och vår vision är att koppen ska smaka lika bra varje dag. Du hittar vårt kaffe hos de baristas, krögare och butiker som bara nöjer sig med den allra bästa kvaliteten.