Bergstrands kaffe

Efter 125 år i branschen innehåller vår kaffeportfölj det mesta av det bästa. Allt vårt kaffe är noga utvalt. Kaffet som vi rostar kommer från världens alla hörn. Det spelar egentligen ingen roll varifrån bönorna kommer så länge det är odlat långt ifrån gifter och med varsam hand av människor som har det bra, det är det enda sättet att få kaffebönor som håller allra högsta kvalitet.

Kaffe ska ha karaktär. Detta gäller både färdigmalet och hela böner. Vi koppar oss fram till fylliga aromer och spännande smaker, så att du kan vara säker på att kaffet från Bergstrands alltid smakar riktigt gott.

Några utvalda Se hela vårt sortiment

Först ut i vår Limited Edititon-serie är ett sällsynt och eftersökt kaffe, bland det finaste man kan hitta om du frågar riktiga kaffekonnässörer. Jamaica Blue Mountain är en spännande och kraftfull böna som Emil inte kunde motstå att slänga i rosten.

Passion, kunskap & produktion

Hos Bergstrands Kafferosteri finns allt under samma tak – både lager och produktion. I det toppmoderna rosteriet kombineras det bästa av gamla traditioner med den senaste tekniken. Här väljer vi noga mellan olika sorters råkaffe och provar oss fram till de bästa smakerna. För kaffe är ett hantverk – utan passion och kunskap hade vi aldrig kommit dit vi är idag. Vi har ett brett sortiment av specialkaffe, och vår vision är att koppen ska smaka lika bra varje dag. Du hittar vårt kaffe hos de baristas, krögare och butiker som bara nöjer sig med den allra bästa kvaliteten.