Kaffe till kontoret

Fika sägs vara en svensk samhällsinstitution, alltså att jämföra med kungamakten, krigsmakten, kyrkan och familjen. Kaffepausen, vill vi påstå, utgör ryggraden i svenskt näringsliv.

Det är alltså viktigt med gott kaffe på jobbet. Vi tycker att fikapausen skall användas till att avhandla enklare spörsmål och bygga relationer mellan medarbetarna. Att istället lägga denna värdefulla paus till att gnälla över dåligt kaffe är som att kasta batterier i hushållsavfallet, inte OK!

Föredrar ni som så många att kaffet levereras i någon typ av automatisk maskin så hittar ni några utav de bästa OfficeCoffee-leverantörerna bland våra kunder. Fråga er maskinleverantör om kaffe ifrån Bergstrands eller hör av er till oss så vidarebefordrar vi med glädje ert intresse till våra OfficeCoffee-kunder.

Ingen maskin?

Råkar ni vara intresserade av ett gott kaffe men saknar helt intresse av automatiska kaffemaskiner eller lägger ribban vid en manuell espressomaskin med extra allt föreslås att ni kontaktar någon utav våra charmanta säljare!

Mattias Sahlin 

Försäljningschef

Paulina Baekke

Försäljningsansvarig Väst

Håkan Simonsson

Försäljningsansvarig Syd

David ”davvantoung” Sahlin 

Försäljningsansvarig Sthlm