HoReCa

I egenskap av Sveriges äldsta kafferosteri är vi mycket glada över att ha fått möjligheten att i framtiden kunna påverka Era och Era gästers kaffeupplevelser. Sedan 1891 har vårt fokus legat på att servera gott kaffe. Det tycker vi man gör genom att ta ansvar hela vägen från böna till kopp.

Med kaffe i generna, lång erfarenhet och unik kunskap driver familjen Myrén Bergstrands Kafferosteri som 4:e och 5:e generationens kaffemakare och tehandlare. Vi vill vara baristans, krögarens och den kräsnes leverantör. Eller kort och gott; livsnjutarens val.

Med Bergstrands som er kaffepartner får ni tillgång till Sveriges största espressoutbud, kaffekunniga medarbetare och rätt service för just Er verksamhet. VI vill jobba med dig som verkligen bryr sig om slutprodukten och om att gästens sista upplevelse skall vara en lång och angenäm eftersmak.

Kaffe

Efter 130 år i branschen innehåller vår breda kaffeportfölj det mesta av det bästa. Allt vårt kaffe är noga utvalt och avsmakat för att uppfylla våra kunders smakpreferenser.

Te

I vår teportfölj hittar ni allt från de rena gröna smöriga teerna med sin umami-karaktär, premium oolong med en frisk och fin mineralton, till äkta svenska klassiker.

Utrustning & Service

Vi jobbar med några av världens största och bästa tillverkare vars utrustning vi prövat under riktigt lång tid. Vi hjälper er mer en maskinlösning som passat just er verksamhet.

Utbildning

För att maximera möjligheten att ni får riktigt nöjda kunder står vi redo att dela med oss av vår expertis och erfarenhet. Behöver ni lära er att skumma mjölk eller en djupdykning i tevärlden?

Branding

Känner ni som oss och vill ta tillfället i akt att skylta upp lite grann så ställer vi gärna upp med material för detta ändamål. Vi och Ni ser bra, klassisk win-win.

CoLab

Vill ni utveckla ert varumärke eller har någon kul idé kring en särskild etikett? Vi har kaffekunskap, förpackningslösningen och produktionskapacitet. Från 2,5kg till mer än ni behöver.

Det Lilla Extra

Det som kanske skiljer oss på riktigt ifrån de flesta andra är det där lilla extra. Förståelse för er affär och vikten av att erbjuda ett levande sortiment. Följ med i våra säsongsprodukter, halvgalna recept och andra tokigheter utformade för att maximera er kaffe- och teservering!

Säsongens kioskvältare

Saffranslatte – Julmys i koppform.

6 cl espresso
2 dl mjöl
½ kuvert saffran
4 tsk vaniljsuryp

Blanda i saffran och vaniljsyrup i mjölken och värm upp. Brygg en espresso i ett latteglas, skumma mjölken och häll över espresson.