Föreningskaffe – en god möjlighet!

Kanske inte det roligaste namnet men hyffsat självförklarande. I vårt senaste segment erbjuder vi föreningar, klasser och liknande möjligheten att sälja kaffe för att finansiera sin verksamhet. Till skillnad från många andra varor så konsumeras kaffe regelbundet vilket öppnar upp för möjligheten till återkommande försäljning vilket vi tror är nyckeln till en riktigt framgångsrik föreningsförsäljning.

LAGSHOPPEN.SE – tar föreningsförsäljning till nästa nivå

Gänget bakom Lagshoppen har förstått vikten av att göra det så enkelt som möjligt för er som skall bedriva någon typ av föreningsförsäljning. Enkelt att komma igång, enkelt att administrera, helt digitalt och ingen hantering av pengar! De guidar er med van hand genom hela processen och är mycket lyhörda för era behov. Lagshoppen passar så klart det enskilda laget som bara vill sälja kaffe men den kommer till sin fulla rätt hos hela föreningar som vill diversifiera sin försäljning under ett och samma tak.

Vill ni tjäna pengar till klassen eller laget genom att erbjuda våra produkter? Tillsammans med vår samarbetspartner Lagshoppen kan ni sälja kaffe och teer från vårt sortiment. Klicka här för att läsa mer!

CoLab

Föreningsförsäljning är egentligen inget nytt för oss på Bergstrands men det har tidigare trillat in under det segment som vi kallar för CoLab eller private label, kaffe med egen etikett helt enkelt. Detta är en möjlighet för er som själva har viljan och resurserna att hantera beställningar, inköp och betalningar. I denna kategori beställer ni kaffe pallvis men i gengäld har ni möjlighet att skapa en produkt med ert egna klubbemblem på etiketten.

Några av våra CoLabs

Vill ni veta mer?

Vi har personal i alla fyra väderstäck som förstår nästan alla dialekter!

Peter Rhodén  

Region Väst

Telefon: +46 766 49 34 22
E-post: peter@bergstrands.se 

Ida Fredriksson

Region Norr

Telefon: +46 705 10 04 91
E-post: ida@bergstrands.se

Håkan Simonsson

Region Syd

Telefon: +46 720 68 00 96
E-post: hakan@bergstrands.se

Robin Haldert 

Region Ost

Telefon: +46 735 07 47 76
E-post: robin@bergstrands.se