TE & KAFFEBUTIKER

Vi har ett riktigt brett och kvalitativt sortiment av kaffe, te och i princip det mesta ni behöver för att kunna erbjuda era kunder en trevlig upplevelse. Vi ser våra återförsäljande te- och kaffebutiker som våra främsta ambassadörer där slutkunden får både köpråd och uppmärksamhet. Det är i dessa trevliga butiker man erbjuds t.ex. en indisk malabar mald för er nedärvda perkulator som inte riktigt nöjer sig med det ni hittar någon annanstans.

Kaffe

Vårt kaffe finns i påsar från 250g malet och smaksatt till säckar om 5kg hela bönor. Till detta kan vi erbjuda t.ex. kaffekvarnar som effektivt omvandlar valfri sort och mängd till önskad malningsgrad efter era kunders preferenser rätt ner i en påse (som vi också har i vårt sortiment).

Vårt sortiment varierar över året med storsäljande säsongsprodukter såsom julkaffe och vi ser till att ni nästan alltid har någon spännande nyhet bredvid kassan som hjälper er att få nöjdare kunder.

Vill ni skapa en produkt med ert egna varumärke kanske CoLabs är något för er, med detta koncept finns möjlighet för er att ta ut era kreativa svängar och hitta på något synnerligen unikt.

Lösviktste

Med 150-talet olika lösviktsteer, varav allt fler blir ekologiska, tror vi oss ha en smak för nästan vilken tedrickare som helst. Då vi dessutom kan tänka oss att på efterfrågan blanda upp till tre olika sorter ur vårt sortiment så landar vi på hissnande 3 375 000 möjliga kombinationer och känner med detta att vårt utbud är hyffsat komplett…
Som komplement till vårt lösviktssortiment så erbjuder vi alltifrån engångsfilter till tekannor och burkar. Vi kanske inte har allt på hyllan men vi gör vårt bästa för att hjälpa till att vässa ert kunderbjudande.

Precis som med vårt kaffe så är en egen etikett ingen omöjlighet och inför jul så har ni ett par extra kryddiga blandningar att se fram emot!

Skulle ni nu känna att vårt breda sortiment av lösviktste är er övermäktigt har vi kokat ner det till åtta smakrika sorter och låtit förpacka dessa i enkla och behändiga pyramidpåsar. Dessa säljer vi under varumärket TEArs.

TEArs

TEArs är ett ekologiskt te förpackat i pyramidspåsar. Att det är ekologiskt innebär att plantorna odlats helt utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel. Dessutom är smakämnena helt naturliga och kommer från exakt den frukt, ört, blomma eller bär som står på förpackningen. Att varenda molekyl i den här produkten är komposter- eller återvinningsbar knyter även ihop hela hållbarhetssäcken väldigt snyggt om vi får säga det själva!

I dagsläget finns de i nio olika smaker förpackade om 15 kuvert per ask och det går sex askar i en låda.