TEArs – äntligen på lager!!

GLÄDJETÅRAR, KÄRLEKSTÅRAR, FARTTÅRAR, DET FINNS MÅNGA EXEMPEL PÅ KÄNSLOTÅRAR. EN SAK FÖRENAR DEM. DET SPELAR INGEN ROLL OM DET RÖR SIG OM SORG, SAKNAD, LYCKA ELLER SMÄRTA. KÄNSLAN MATCHAS ALLTID BÄST MED EN KOPP TE. TEARS ÄR LIVET OCH LIVET ÄR SOM TEARS.

BAKGRUND

Håll i hatten, vi på Bergstrands saknade ett ekologiskt utbud i pyamidpåsar.  Vi har, som komplement till kaffe, jobbat med te i snart 20 år, nu tar vi nästa steg och släpper TEArs, ett kvalitets-te från Sri Lanka. Vi upptäckte genast en stor brist på högkvalitativt ekologiskt utbud av teer i pyramidpåsar vilket gjorde att vi tog saken i egna händer och åkte till Sri Lanka, där fjärde generation Thomas Myrén är svensk konsul.

VARFÖR ETT NYTT TE?

Vi har saknat ett alternativ med hög kvalité på råvaran, nedbrytbara pyramidpåsar, återvunnen burk med smaker som kickar smaklökarna och ekologi i fokus. Vi älskar gott te utan konstigheter.

VARFÖR ÄR TEARS SÅ GOTT?

TEArs kommer direkt från Sri Lanka i Idulgashinna området, i UVA provinsen. Var sjunde dag skördar de teet från busken. Vädret bestämmer vilket te det blir, grönt, svart, oolong eller jasmin. Teet kvalitetssäkras och förpackas i Sri Lanka vilket garanterar att produkten håller sig färskt och hållbart länge för den svenska marknaden. Genom att kombinera vår erfarenhet av svenska smakpreferenser och srilankesernas erfarenhet, hängivenhet och kunskap har vi lyckats ta fram ett spännande utbud med smaker och hög kvalitet som slår det mesta.

ALLT TE FRÅN TEARS ÄR EKOLOGISKT, VAD BETYDER DET?

Det betyder att det är odlat helt utan några gifter eller andra onödigheter. Det krävs mycket arbete och kunskap för att hålla igång en plantage utan vare sig kemiska gödningsmedel eller bekämpningsmedel. För oss är det viktigt att vårt sortiment alltid håller hög kvalitet och vi strävar hela tiden efter att välja ekologiska råvaror.

Klicka er in på TEArs hemsida, instagram eller facebook och skvätt en glädjetår!