Bergstrands Jul 2022

Julen närmar sig sakta men säkert och vår lilla julfabrik är i full gång med att rosta vårt julkaffe. I år ger vi er ett klassiskt mellanrost, ett säkert mörkrost, ett smaksatt kaffe med pepparkaka och årets nyhet, ett Moominkaffe smaksatt med kanel. Till vårt julsortiment 

Blommor, citrusdofter och lite tyngre aromer ska ramla ur din mun när du dricker en kopp kaffe från Bergstrands. Vår passion för kaffe svalnar aldrig och den sträcker sig från planta till kopp, det är så vi visar respekt för varje kopp kaffe.

kaffe

Te

Den stora känslodrycken. Vi har 200 sorter att välja mellan så chansen är stor att du hittar rätt oavsett om du är glad, ledsen, frisk, grön eller röd.

Det spelar ingen roll varifrån bönorna kommer så länge det är odlat långt från gifter och med varsam hand av människor som har det bra, det är då man får kaffebönor som håller den allra bästa kvalitet. Certifieringar och diplomeringar är en följd av detta arbete och ett viktigt bevis på vårt långsiktiga arbete.

Smaklåda Bryggkaffe

Här har ni en låda med tre utav våra mest populära sorter. Funkar perfekt som en ”gå-bort-present” eller för den som inte riktigt kan bestämma sig! Kaffet ligger förpackat i en praktiskt låda, enkel att  ta under armen.

Bön Appétit: En rund och behaglig kopp med smak av hasselnöt, citrus, balanserad syra och sötma

Båtblandning: Mörkrostad blandning med en grapeaktig syrlighet som balanseras av en gräddig eftersmakt

Meru FTO: Perfekt balans mellan friskhet, kraft, njutning och engagemang

Specid Pumpkin Latte

Årets mysigaste tid är här men kanske också den läskigaste? Tända ljus, regn och blåst, mörker och Halloween. Vi har blandat ihop en läskigt god Spiced Pumpkin Latte toppad med vispad grädde och kanel. Vågar du smaka?

Såhär gör du:

Ta fram ett latteglas.
Fyll glaset med 3 pumpar spiced pumpkin syrup.
Gör en dubbel espresso och häll i glaset.
Skumma mjölk och fyll upp mjölken i glaset ihop med syrup och espresson. OBS.
Lämna ca 2 cm från glaskanten.
Toppa din spiced pumpkin latte med vispad grädde.
Garnera med 2 stänk kanel

Maila eller ring in din order på
order@bergstrands.se
031-51178

Följ oss på Instagram

@bergtrandskafferosteri

[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]