Bergstrands Kaffefest 2018

  Varmt välkomna till årets kaffefest tillsammans med bönorna på Bergstrands Kafferosteri. Torsdagen den 14 juni vill vi samla alla er som ingår i vår kaffefamilj! Vi bjuder på en heldag med mycket kärlek, massa skratt och årets kaffefest! Vänligen osa ett av de två alternativ som passar dig och ditt sällskap senast den 24 maj.

  Detta händer

  – 11:00 –

  Bergstrands Kafferosteri – Bessemergatan 4

  Vi inleder denna fantastiska dag med rundtur i vårt fina rosteri lett av försäljningschef Mattias Sahlin Agård, därefter avrundar vi med en smakrik koppning tillsammans med Thomas och Emil Myrén. Vi bjuder självklart på klassisk svensk fika och kaffekuriosa.

  – 13:00 –

  Vega Bryggeri – Manufakturgatan 2

  På Ringön hittar ni både rosteri och bryggeri – och tro det eller ej, det är gångavstånd. Efter fikat vandrar vi över till våra vänner på Vega bryggeri och smakar på ö(l)-livet! Vi utmanar våra smaklökar och får en spännande rundtur och ölprovning ledd av Vega. Här stillar vi även hungern med mat från mexikanska Tomtom.

  – 14:30 –

  Bergstrands goes ocean!

  Håll i hatten – nu drar vi vidare till Volvo Ocean Race!! Ingen kan ha undgått att Volvo Ocean Race hålls i Göteborg och inte på vilken ö som helst utan på kära Hisingen! Här avnjuter vi strålande sol, båtliv och härligt häng. Här släpper vi er fria i några timmar fram till nästa destination…

  Transfer från Bananpiren till Göteborg centrum
  Bil: Parkering finns utvisat i området kring Bananpiren.
  Spårvagn: Hoppa på spårvagn 6 eller 13 från hållplats Frihamnen(gångavstånd från Bananpiren), spårvagnen går raka vägen till Göteborg Centrum.
  Gång: Ta en härlig promenad över Götaälvbron och njut av Göteborgs hamninlopp!
  Obs. Färdmedel från Bananpiren kan påverkas av Volvo Ocean race. Håll utkik för uppdatering kring transport. 

  – 19:00 – SENT! –

  Auktionsverket Kulturarenan – Tredje Långgatan

  Det är nu kvällen börjar – ni som vet – ni vet. Kaffefesten 2016 var en fest som gick till historien, ut-klädnad, pingisturnering och hotshot-race. Detta vill vi såklart göra om tillsammans med Er, vår familj. Dörrarna slås upp 19:00 där ni möts av kaffedrinkar, arkadspel, god mat och härligt sällskap.

  För er som inte bor eller har tillgång till boende har vi lyckats komma åt rum på Hotel Royal på Drottninggatan 67, för bokning ringer ni 031-700 1170 och uppge Bergstrands Kafferosteri.

  Om du missade OSA-knappen ligger den högst upp. Vi vill att du kommer!