BILDHAV!

För en vecka sedan stod vi i en monter nere i Malmö, det nalkades Fastfood & Café mässa signerat Easy Fairs.
Som vanligt när Easy Fairs drar igång är montrarna laddade med energi och hungriga säljare, jag skall inte sticka under stolen med att samma anda även blomstrade i vår monter.

Vi tryckte extra hårt på årets nyhet, matcha pulvret! Vi serverade den som shots, den enda rekvisitan du behöver är ekologisk äpplejuice (gärna utan fruktkött), matchapulver, visp och något att servera i, nada mas. Vi fick oerhört god respons och det känns skönt att allt fler längst vårt avlånga land tagit lärdom om matchans positiva egenskaper.
I espressomaskinen serverade vi bland annat Espresso FTO 8.2 med bönor från våra vänner på kooperativen UCIRI, Mexico och COCLA i Peru, vi lyfte även fram populäraKodagu 5.5 – en espresso för kaffeälskare av syditalienska mått som gärna dricker ren espresso eller cappucino för att få igång maskineriet.

Teamet var riktigt nöjda med många potentiella prospekt, uppskattad feedback från omgivningen toppat med härlig hela energi mässan lång.
Ett stort tack till Easy Fairs, vi ses snart igen!!

 

Share your thoughts