ZAANDAM CALLING

Jag befinner mig i skrivandets stund i relativt kala och tomma lokaler. Ljudet från mina tangenter och receptionistens glada gehör i telefonen ekar i kontrasten av tystnad. Jag möts då och då av svettiga arbetare som tampas med otympliga möbler, monotont lyftande, den ena möbeln efter den andra, ner för trapporna och ut genom dörren för att mötas av 25 grader och strålande sol.
Och här sitter jag, stationerad på något som skall föreställa ett skrivbord, jag chockar de förbipasserande med ett piggt leende och hejar glatt när arbetarna passerar förbi, likt den böna jag är.

Igår eftermiddag tog jag flyget ner till Holland för att ä n t l i g e n(!) godkänna vårt nya material. Det är med stor lättnad och viss nervositet jag öppnade dörren till Googlios lokaler som står under flytt och renovering. För knappt ett år sedan befann jag mig på samma plats för att godkänna våra kära vänner i Norges nya material. Efter månader av slit, planering, frustration och ett och annat hårstrå mindre står jag äntligen på mållinjen för vårt material.

Jag flyger in i fabrikslokalen som om det vore mitt egna vardagsrum. Hejar bekymmerslöst och ger en high-five till produktionskillarna från fjolåret, I’m BACK skrattar jag högt, en tjej i fabrikslokalen är uppskattat som få och det råder inget tvivel om att ännu en Myrénare är i lokalen.

Produktionen är redan i full gång. Cylindrarna är på plats och positionering av materialet är 100% felfritt. Precis som Bergstrands har Googlio lång erfarenhet i branschen vilket är en oerhörd trygghet och vår långa relation gör besluten oerhört lätta då Googlio har stor kunskap om vilket material som fungerar i våra maskiner.
Vi började med godkännande av färg, först ut vårt nya material för certifierade produkter. Det orangea foliet lyser upp lokalerna medan den slingrar sig igenom de 100 åriga maskinerna.
Små justeringar på färgen, därefter en signatur för godkännande!!

Nu skall vi påbörja vårt material för hela bönor. Ny design, nya etiketter, nya färger! Nytt Nytt Nytt!!

To be continued!
XOXO Bönan

ps. tyvärr är det inte tillåtet att fota inne i produktionen, men jag hahn fjäska till mig tre kort!

 

Share your thoughts