BOMBER OCH GRANATER TOPPAT MED ROYCE ROYCE EARL GREY!

I slutet på april styrde Ida, Fannie, Madelen, Cecilia, Thomas & Claes kosen ner till Tyskland för att hälsa på vår televerantör Hälssen & Lyon. Vår käre vän Kalle Grieger tog emot oss med öppna famnar, alltid lika glad! Det nalkades teprovning, koppning, utbildning, teets utveckling och en hel del yttring av glädje. Lite klokare, erfarna och betydligt glada över att än en gång hälsat på Hälssen & Lyon lämnade vi Tyskland med en hel del spännande nyheter i bagaget, bokstavlig talat.

Under året kommer vi lansera smakrika blandningar, den ena vassare än den andra men även klassiska blandningar med vår unik twist. Först ut i ledet är två favoriter, en fruktbomb utöver det vanliga och en riktigt Royce Royce variant på Earl Grey!

a5_nyheter_sommar_2

Share your thoughts