ÄR DET LILLAFTON IDAG TRO?

När jag i morse blickade ut över gårdsplanen med en nybryggd cortado i handen möttes jag av långtradare med Holländskt registreringsnummer. Det pirrade till i kroppen på mig, kan det vara….mitt efterlängtade material!! Hela 9 pall fullproppade med material lastades av. Det är likt förväntat, om inte ännu bättre. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, snart i en butik nära dig. Exakt datum kommer, håll ut!

material

Om det inte vore nog med det, något storslaget måste jag gjort för att förtjäna ytterligare en efterlängtad leverans! Till alla Te & Kaffebutikers stora glädje har vi nu fått in våra snygga kanisterpåsar. Återsluten naturpapp, finns både i 250G samt 500G. Fyll påsen med din favoritblandning, smaksatt, espresso eller varför inte en single origin från Dominikanska Rebubliken, känn doften av Barahona!

 

Share your thoughts