200 KG RÅKAFFE, VAD SKALL VI GÖRA!?

Vår kaffenästa Thomas Myrén, 4:e generations kafferostare, kom nyligen tillbaka efter en spännande resa i Sri Lanka, ett land som för snart 150 år sedan var den världsledande kaffeproducenten. Thomas kunde inte låta bli att finna spår och rester av detta före detta kaffeimperium och dess råkaffe. Detta vill vi nu dela med oss av och därför släppa sju små videoavsnitt som just handlar om Thomas jakt på råkaffe från Sri Lanka.
Det blir en spännande serie där vi publicerar ett avsnitt i veckan. Det är upp till våra kära facebook följare att bestämma vad vi skall göra med kaffet! Klicka er in HÄRoch gör din röst hörd, vad vill du göra med kaffet? De tre bästa förslagen vinner 10 Kg råkaffe vardera plus annat smått och gott!!

En teaser från kaffejakten!

 

Share your thoughts