HÖSTNYHETER FRÅN TEAPIGS

 

Nu har vi äntligen fått in Teapigs fem höstnyheter! Det är ett piggt och koffeinfritt gäng som äntrat vårt lager. Blandningarna som kommit in är…

APPLE & CINNAMON – juicy apple with punchy cinnamon
Finns det något som slår doften av nygräddad äpplepaj? Kombinationen av krispiga äpplen och kryddig kanel är en genialisk blandning som Teapigs inte kunde motstå. Apple & cinnamon doftar minst lika bra som den smakar, mormors äppelpaj rätt ner i koppen. Ett kraftigt och piggt koffeinfritt te som garanterat kommer bli en ny favorit!

CHOCOLATE & MINT – a super retro pairing
Precis som namnet antyder är detta en klassisk kombination av mintglass, i form av pepparmyntsblad och bitar av finaste mörk choklad. Perfekt avslut på en god middag. Även denna blandning är helt koffeinfri och innehåller endast naturliga råvaror.

FENNEL & LIQUORICE – sweet and savoury
Fänkån är en grönsak som används i stor utrsträckning runt om i världen, både kulinariska och hälsosamma skäl. Att förena två njutningar i en kopp blev självklart, fänkål i vacker symbios tillsammans med lakritsroten. Ett naturligt koffeinfritt örtte som passar perfekt när sötsuget smyger sig på

RHUBARB & GINGER – rhubarb lovers, this is for you
Denna är till alla rabarberälskare där ute! Rhubarb & Ginger är en syrlig och kryddig blandning som endast innehåller bitar av just rabarber och ingefära. Den syrliga smaken från rabarber är som klippt och skuren med ingefärans kryddighet. En match made in heaven!

SWEET GINGER – Loaded with sweet and full of spice
Ännu en kryddg blandning med bitar av ingefära som bas. Sweet Ginger innehåller även bitar av lakritsrot och kanel för att få till llite söttma. Ännu en heting till ingefärsälskare!

Share your thoughts