THOMAS I COLOMBIA

Våra 123 år i kaffebranschen har lett till trogna och långvariga relationer som sträcker sig generationer bakåt. Min farfar och farfarsfar hade minst lika bra relation med bönderna runt om i världen som min farbror Thomas, fjärde generation kaffeböna, har än idag. Flera gånger om året, så ofta vi kan, åker Thomas och hälsar på våra bönder för att  besöka plantagen och kvalitetssäkra råvaran. Böndernas kunskap sträcker sig, precis som våran, generationer bakåt och vi delar samma värderingar och kärlek till kaffet.

Just nu befinner sig Thomas i Colombia hos vår leverantör Ecom, här koppar han Rainforest Alliance certifierat kaffe från distrikten Huila och Santander. Meddelandet var kort och slagkraftigt, ”FANTASTISKA RÅKAFFEN!!”

 

Ha nu en fantastisk helg, glöm inte fars dag på söndag!!
Med härliga hälsningar
Fannie Myrén
5e generations kaffeböna

Share your thoughts