MÅNADENS TE – ROOBIOS BLÅBÄR, LINGON & YOGHURT

Månadens te, 15 % rabatt per kg –  somriga Rooibos Blåbär, lingon & yoghurt! 

En stor favorit med inspiration från sommarens friska bär. Rött te med smak av blåbär och lingon, dekorerat med svarta vinbär, tranbär, blåklint och bitar av krämig yoghurt. Passar utmärkt att brygga som iste, dosera 1 tsk te per 2 dl vatten, sila av och låt svalna i kyl, toppa med massa färska bär och is!

Rooibos, denna häftiga baljväxt växer högt uppe på Cederbergen i Sydafrika. Till skillnad från vanligt te innehåller inte Rooibos något uppiggande koffein, därför kan du med gott samvete avnjuta en kopp framåt kvällen utan sömnproblem. Teet sägs också kunna lindra besvär som allergier, astma, kolik, hösnuva och eksem. Roobios är också rikt på mineraler och antioxidanter.
(Obs! Denna blandning kan innehålla spår av laktos och mjölkprotein.)

iste2

Share your thoughts